Hamarosan ideérnek! Csaknem 10.000 migráns tart a magyar határ felé

Hirdetés

A görög ha­tó­sá­gok kö­rül­be­lül tíz­ezer mig­ráns­ról nem tud­nak sem­mit. Jó esély van rá, hogy Magyarország fe­lé tar­ta­nak.

A hivatalos adatok szerint Görögországban jelenleg valamivel több mint 60 ezer migráns tartózkodik. A görögök elismerik, hogy ebből mintegy 8150-en eltűntek, ami annyit jelent, hogy megszöktek a menekülttáborokból, és azóta senki sem tudja, hogy hol lehetnek. A Bild azonban magas rangú kormányzati forrásból úgy értesült, hogy ez a szám jóval magasabb.

A német lap szerint legalább 10 ezer migránsról nem tudnak a görögök semmit. Ez már csak azért is elkeserítő, mert például a 2015 novemberi párizsi terrortámadás két elkövetője pont így, Görögországon keresztül szökött be Európába.

Azt egyelőre senki sem tudja, hogy hol rejtőzködhetnek az eltűnt migránsok, de az sejthető, hogy nem mentek haza, és annak sincs túl sok esélye, hogy Görögországban maradtak volna. A legvalószínűbb az, hogy Ausztriába vagy Németországba akar a legtöbbjük eljutni, és esély van rá, hogy mindezt pont Magyarországon keresztül tervezik.

Forrás: ripost.hu

Hirdetés
loading...

Kövess minket a Facebookon!

DART Creations