Az M0-ás mellett találtak rá a meggyilkolt lány holttestére, egy igazgató ölte meg szex közben

Hirdetés

A rendőrség lezárta a nyomozást. Szex közben véletlenül ölhette meg a prostituáltat a csévharaszti igazgató.

Egy üzem igazgatója volt az a 38 éves férfi, aki meggyilkolt egy fiatal lányt és a holttestét az M0-ás autópálya mellett tette ki tavaly decemberben.

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya S. László 38 éves csévharaszti lakos ellen.

Állampolgári bejelentés alapján jelentek meg a rendőrök 2015. december 11-én a reggeli órákban az M0-ás autóút 37-es kilométerszelvényénél – a Gyáli lehajtó közelében – mivel ott egy női holttestet találtak. A rendőrség munkatársai a helyszíni szemlét és a halottszemlét lefolytatták. A rendőrorvos véleménye szerint a nő halálát idegenkezűség okozta, melyet később az igazságügyi orvosszakértő is alátámasztott. A Pest megyei nyomozók a széleskörű adatgyűjtés és a tanúkihallgatások eredményeként azonosították, majd 2015. december 12-én az éjszakai órákban Albertirsán elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható S. Lászlót. A nyomozók a férfit előállították és őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki.

A 38 éves gyanúsított a bűncselekmény elkövetését elismerte. A Budapest Környéki Törvényszék 2015. december 15-én elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

Forrás: police.hu

Hirdetés
loading...

Kövess minket a Facebookon!

DART Creations