Betilthatják 2017-ben az egyik Uniós országban az iszlám vallást!

Hirdetés

Geert Wilders szerint “Az iszlám nem vallás hanem egy idoelógia. Nem létezik mérsékelt iszlám, ahogy mérsékelt fasizmus sem!”

A holland szabadságpárt vezére szerint az iszlámot be kell tiltani ahogy a fasizmust és a kommunizmust is.

A holland szélsőjobboldali politikus már többször felszólította a holland parlamenti képviselőket, hogy zárják be az országban lévő mecseteket, tiltsák be a koránt és a muszlim hitszónokokat utasítsák ki az országból.

A laikusok most kérdezhetik, hogy ugyan már kit érdekel egy holland szélsőjobbos politikus, hiszen minden országba vannak ilyen szélsőséges hőzöngők, akik ilyesmiket beszélnek. Igen ám, de aki odafigyel a hollandiai történésekre azt tudja, hogy Wilders nem, hogy egy szélsőséges politikus, de egyenesen Hollandia legnépszerűbb politikusa és pártjának a Holland szabadságpártnak minden esélye megvan, hogy megnyerje a 2017-es hollandiai parlamenti választásokat.

Amennyiben nyernek, márpedig nyernek csak egy dolog akadályozhatja meg a Szabadság pártot és Wilderst, hogy ígéretükhöz híven betiltsák az iszlámot az, hogy nem szereznek parlamenti többséget, ám a jelen állás szerint nagyon úgy tűnik, hogy a parlamentben 40 és 50 százalék közötti mandátumuk lesz, így elképzelhető, hogy csupán egy kisebb párttal kell majd koalícióra lépniük ahhoz, hogy átvigyék radikális törvényjavaslataikat.

Ha hinni lehet Wildersnek akkor az első új törvények között lesz az iszlám politikai ideológiává nyilvánítása, melynek következtében betilthatóvá válik Hollandiában, mint a fasizmus és a kommunizmus.

 

Hirdetés
loading...

Kövess minket a Facebookon!

DART Creations