Bizonyítékot találta, hogy a Balti-tenger mélyén lévő anomália egy 140.000 éve lezuhant UFO

Hirdetés

Svéd kutató, Peter Lindberg és csapata, hajóroncsok után kutatva, 2012-ben fedezték fel azt a hatalmas tárgyat a Balti-tenger fenekén, ami zavarba ejtette a tudósokat.

A tenger mélyén lévő objektumról azóta több elmélet is megjelent, most azonban a kutatók úgy vélik, hogy egy lépéssel közelebb kerültek a megdöbbentő igazsághoz.

Lindberg arról számolt be, hogy amikor felfedezték a tárgyat és fölötte hajóztak minden elektromos készülék megbolondult, a mobiltelefonok pedig elvesztették a kapcsolatot a hálózatokkal. Több tudós is állította a felvételek alapján, hogy a tárgy csak fémből készülhetett.

Tudósok most úgy vélik bizonyítékot találtak rá, hogy a tárgy 140.000 évvel ezelőtt csapódott a balti tengerbe, amikor a jégkorszak miatt alacsony volt a tenger szintje, így vájhatott a tárgy mély gödröt a talajba, amit a videóban meg is jelöltek. Szerintük ez bizonyítja, hogy a tárgy nem egy tenger fenéki képződmény hanem egykoron becsapódott a talajba.

Sajnos a tárgy nagyon mélyen fekszik a tenger fenekén így egyenlőre lehetetlen annak közelebbi vizsgálata, de reménykedünk, hogy pár éven belül közelebbről is megvizsgálhatjuk és végre fényt deríthetünk a rejtélyre – mondta a felfedező Peter Lindberg.

Forrás: express.co.uk

Hirdetés
loading...

Kövess minket a Facebookon!

DART Creations