Brutális dolgot tettek az olasz férfival a házába betörő bevándorlók, hogy rábírják árulja el hol tartja a pénzét. Videó!

Hirdetés

Négy bevándorló tört be egy 54 éves olasz férfi tanyájára. Egy órán át verték és megalázták miközben arra próbálták kényszeríteni, hogy árulja el hol tartja a pénzét és mondja meg a bankkártyája PIN kódját.

Enrico Salice arról számol be, hogy egyik este a TV-t nézte és épp elalváshoz készülődött mikor a migránsok betörték az ajtaját és bejöttek a házába. Nem vette észre, hogy befeszítették a bejárati ajtót mert a TV hangosan szólt.

A bevándorlók megkötözték a TV kábelével majd ütötték verték és megégették miközben arra akarták kényszeríteni, hogy árulja el hol tartja a pénzt és a bankkártyája PIN kódját.

“Azt hittem ez életem utolsó napja és meg fognak ölni” – mondja a riportban a férfi.

A migránsok végül két láncfűrésszel és egy számítógéppel távoztak  a házból, a megkötözött férfit pedig magára hagyták. Mikor végre sikerült kiszabadulnia a rendőrségre ment és feljelentést tett. A rendőrségről szállították a kórházba.

Az olasz férfivel készült riport itt látható: ilpopulista

A férfi elmondta, hogy az eset óta minden este úgy fekszik le, hogy az ágya mellé teszi a baltáját, hoyg meg tudja védeni magát ha ismét jönnek a migránsok.

Forrás: ilpopulista.it

 

 

Hirdetés
loading...

Kövess minket a Facebookon!

DART Creations