Brutálisan megerőszakolta az óceánjáró dolgozója a holland nőt, de amit ezután tenni akart az még rosszabb

Hirdetés

30 év börtönbüntetésre ítélték a korábban luxus óceánjárón dolgozó 31 éves Ketut Pujayasat, aki egy esti szóváltást követően, másnap reggel bement a hajón utazó, vele összeszólalkozó kabinjába, hogy “megbüntesse” a nőt.

Pujayasa a rendőrségen elismerte tettét. Elmondta, hogy az esti összeszólalkozás után eldöntötte, hogy meg fogja büntetni a nőt. Reggel mikor reggelit vitt a szobájába, mikor a nő ajtót nyitott rátámadt, brutálisan összeverte majd megerőszakolta, aztán egy hajsütő vas vezetékével fojtogatta, de hogy a nyomokat eltüntesse a tengerbe akarta dobni a nőt.

A férfi a hajó erkélyéhez vonszolta a nőt, hogy a tengerbe dobja, de mivel fitness és akrobata oktatóként dolgozott ezért sikerült elszabadulnia a támadótól és a folyosóra menekülnie. A rendőrségen több szemtanú is azt vallotta, hogy látta a tetőtől talpig véres ruhátlan nőt ahogy a folyosón menekül. A vendégek értesítették a hajó biztonsági szolgálatát, akik elfogták a férfit. Később kiderült, hogy a támadó korábban ült börtönben hasonló bűncselekmény miatt.

Forrás: dailymail.co.uk

Hirdetés
loading...

Kövess minket a Facebookon!

DART Creations