Ébredtél már arra éjszaka, hogy bénult vagy és nem vagy egyedül? Megdöbbentő dolgot állít egy tudós

Hirdetés

Kutatók állítják, hogy köze lehet a jelenségnek a földönkívülieknek.

Nem tudok megmozdulni. Nem tudok sikítani. Ébren vagyok, de a testem megbénult. Ez nem egy horrorfilm jelenete. Ez az alvási paralízis. A legrosszabb a teljes kiszolgáltatottság

Ilyen lehet kómában lenni. Mindent hallok, mindent látok, mindent érzek – de a testem külön életet élve alszik, és nincs többé hatalmam felette. Képtelen vagyok megmozdulni, felkelni, felgyújtani a villanyt. Csak fekszem a sötétben és várok, hogy az ébredés teljes legyen. Ez lehet pár másodperc, de több perc is.

Ha bárki ott lenne a szobában, az most bármit megtehetne velem. Elrabolhatna, megölhetne, megkínozhatna. Nem tudnék védekezni. Ahogy telnek a másodpercek, percek, úgy nő a félelmem, és úgy válik a képzeletem egyre vadabbá. A függönyből ólálkodó rém lesz, a székre terített ruhából szellem. A mellkasomon lévő szorítás is egyre nő, mintha lidérc ülne rajtam.

De mindez nem valóság. Csak az agyam játszik furcsa játékot velem ebben a félig éber, félig álombéli világban. Vannak, akik szerint ez a jelenség áll szellemek, az ufós elrablások és a vámpírlegendák mögött is.

Valódinak vélt rémek, szellemek

Az biztos, hogy ez a világ egyik legijesztőbb jelensége, azonban egyáltalán nem ritka: az emberek közel 20-60 százalékának része volt már benne. A tudósok azt mondják, hogy ártalmatlan dolog, ám a helyzet az, hogy az alvási paralízis az ébrenlét óráit is megkeseríti.

A zaklatott éjszakák után félelmetes lesz a máskor megnyugtató elalvás – és a stressz miatt aztán az alvási paralízis esélye is fokozódik. Ördögi kör ez. De elég egy gyors keresés a neten, és kiderül, nem vagyok egyedül, bár a társaság, ahová kerültem, nem nyugtat meg, de az, hogy esetem nem egyedi, mégis némi biztonságérzetet ad. Van, aki az élmény miatt úgy véli, valódi rémek, szellemek ólálkodnak körülötte a sötétben, és retteg az éjszakától. Mások attól félnek, hogy a látomás, ami megjelent előttük, az elmebaj első tünete. Ám a szakértők hangsúlyozzák: bármilyen valódinak is tűnnek ezek a látomások, nem valódiak, nincs mitől tartani. Csak az agyunk játszik velünk.

Egy amerikai tudósok megdöbbentő dolgot állít:

Az alvásparalízist a következő dolgok okozhatják: háton alvás, stressz, alkohol, nagy változások az életkörülményekben. Ám UFO kutatók szerint azonban van egy eset amikor a jelenség valós helyzeten alapul. Az embereket el rabló földönkívüliek ugyanis valósak lehetnek mert azokban az esetekben az áldozatok nem másodperces vagy perces jelenségről hanem több esetben órákról számolnak be, sőt fordultak elő olyan esetek is, amikor a szenvedő alany testén szemmel látható, sérülés is keletkezett.

Forrás: annonews.co

Hirdetés
loading...

Kövess minket a Facebookon!

DART Creations