Egy fodrászüzletet próbált kirabolni a migráns Olaszországban, de valami nagyon rosszat kapott pénz helyett

Hirdetés

Néhány pillanattal zárás előtt lépett be egy migráns egy rovignói fodrászüzletbe és fenyegetően megparancsolta az ott lévő egyetlen alkalmazottnak, hogy adja át a napi bevételt.

A kis fodrászüzlet a rovignói vasútállomás közelében helyezkedik el ahová a migráns belépett, az alkalmazott Mariano Aglio így számolt be a támadásról:

Kedden este 20:15 perckor körül, miután már a kollégák elmentek és miközben én a boltot takarítottam egy bevándorló lépett be az üzletbe. Én észre sem vettem, csak ahogy megfordultam láttam meg, hogy ott áll mögöttem.

Köszönés nélkül rám förmedt és követelte, hogy adjam át az aznapi bevételt.

A bevétel ekkor már nem volt a boltban mert azt a főnököm elvitte amikor zárás előtt hazament az üzeltből. Csupán 5 Euró volt a zsebemben és arra gondoltam, hogy ha azt adom oda a migránsnak nem fog hinni nekem és nagyon rosszul járhatok, aztán nem is tudom hogy egyszer csak ökölbe szorult a kezem és lesújtottam a bevándorló arcára, aki az ütéstől azonnal elterült a bolt padlóján. Besiettem az irodába, hogy hívjam a rendőrséget és mikorra visszamentem a bevándorló eltűnt, kinéztem az ablakon és láttam elfutni. – mesélte a történteket Mariano Aglio

A bolt tulajdonosa az újságíróknak elmondta, hogy ugyan sok migráns van a vasútállomás környékén, de ilyen dolog ezidáig nem történt – hozzátette, hogy korábban kétszer is betörtek a boltba ismeretlenek zárás után, ezért egy rácsot szereltettek fel az üzlet kirakatára.

Forrás: riscattonazionale.it

Hirdetés
loading...

Kövess minket a Facebookon!

DART Creations