Elnökválasztás – újabb fejlemények: óriási bajban Hillary Clinton.

Hirdetés

A Wikileaks alapítója Julian Assange ma azzal vádolta meg Clintont, hogy ugyan azok pénzelik az alapítványát, mint az Iszlám Államot.

Hillary Clinton nagyon érzi a vesztét. Mi sem bizonyítja jobban, minthogy mindenki a fedélzeten van a Demokrata Pártban. Kampányol Barack Obama elnök, Michelle Obama First Lady, Joe Biden alelnök, de még a korábbi ellenfél, Bernie Sanders is.

Az egyetemi fiatalság körében még mindig nagyon népszerű Barack Obama valósággal könyörög a fiataloknak a mindent eldöntő ingadozó államokban, Észak-Karolinában és Floridában. Rajtuk múlik a demokrácia, sőt a világ sorsa – figyelmeztet, és arra kéri őket, hogy barátaikat, szomszédaikat is győzzék meg arról, hogy Hillary Clintonra szavazzanak.

Az elnök számára személyes ügy az idei választás. Egyrészt politikai örökségének folytatóját látja Hillary Clintonban, másrészt személyes ellenszenvvel viseltetik Donald Trump iránt. Nem felejti el, hogy Trump volt annak a „birther” mozgalomnak a vezetője, ami az elnök illegitim voltát akarta bizonyítani azzal, hogy nem Amerikában, hanem Kenyában született.

De hiába a nagy erőfeszités, ha maga Hillary Clinton nem vonzó jelölt. Az Obamát kétszer is a Fehér Házba repítő fiatalok és színes bőrűek ezúttal nem lelkesek. És ha ők otthon maradnak november 8-án, akkor Donald Trump lesz az Egyesült Államok 45. elnöke.

Forrás: valasz.hu

 

Hirdetés
loading...

Kövess minket a Facebookon!

DART Creations