Elrabolták a híres sportoló kisfiát

Hirdetés

A sikeres venezuelai kosárlabdázó, Juan Manarue megerősítette, hogy a kisfiát elrabolták.

Manaure a Twitteren azt írta, nem igaz, hogy a kisfiú, Derek meghalt. Az emberrablásról nem árult el részleteket, illetve azt sem tudni, Derek pontosan hány éves.

A helyi média már december végén beszámolt az emberrablásról, de Manaure csak kedden szólalt meg az ügyben. Arról írt, hogy nagyon aggódik Derek miatt, és reméli, hogy Isten segítségével épségben előkerül. Korábban is posztolt a fiával kapcsolatban a Twitterre, de akkor csak annyi derült ki, hogy valami rossz történt vele. Ezért hihették azt a rajongói, hogy Derek meghalt – ezt cáfolta most.

Hivatalosan még senki nem szólalt meg az üggyel kapcsolatban, és az sem világos, hogy Manaure szólt-e a rendőrségnek, vagy hogy követelnek-e váltságdíjat Derekért.

Az emberrablók gyakran szemelnek ki maguknak sportolókat Venezuelában. 2011-ben egy, az Egyesült Államokban játszó baseball játékost raboltak el fegyveresek. Őt két nappal később szabadították ki a biztonságiak. Hivatalos statisztikák nincsenek, de 2016-ban érezhetően nőtt az emberrablások száma az elmélyülő gazdasági válság miatt. Egy tanulmány szerint szinte egyetlen emberrablást sem jelentenek be, és a legtöbb 24 órán belül megoldódik, amint kifizetik a váltságdíjat.

Hirdetés
loading...

Kövess minket a Facebookon!

DART Creations