Félelmetes kiszivárogtatás Clintonról! Senki sincs biztonságban!

Hirdetés

Drón­tá­ma­dás­sal akarta meg­ölni a Wi­kiLe­aks ala­pí­tó­ját Hil­lary Clin­ton.  Ha Clinton elnök lesz bárkit, aki neki nem tetszik egyszerűen kiiktatja egy drónnal?

A bi­zo­nyí­té­kot most tette közzé Ju­lian As­sange, aki új le­lep­le­zé­se­ket ígér. Mint mondta: Hil­lary Clin­ton akár bör­tönbe is ke­rül­het.

“Dróntámadással is megölhetnénk az államtitkokat is kiszivárogtató portál, a WikiLeaks vezetőjét” – ezt javasolta állítólag Hillary Clinton 2010 novemberében, az első Obama-kormány külügyminisztereként, írta a Truepundit.com. A Julian Assange által 2006-ban, Izlandon alapított honlap akkorra már 250 ezer titkos dokumentumot tett közzé, amely nagyon felbosszantotta az amerikai kormányzatot.

Amikor Hillary Clinton felvetette Assange drónnal való likvidálását, először többen felnevetteka szűk körű megbeszélésen – írja a Truepundit, a WikiLeaksre hivatkozva.

Akkor lett csend, amikor Hillary Clinton hozzátette: Assange nagyon könnyű célpont, és szabadon mászkál mindenfelé, miközben beleüti az orrát olyan dolgokba is, amelyek nem tartoznak rá.

A dróntámadás ötletét végül elvetették. Helyette 10 millió dolláros vérdíjat ajánlottak bárkinek, aki megtalálja és elfogja az ausztrál újságírót. Ám Assange mindig kicsúszott a rá vadászók karmai közül, mígnem négy évvel ezelőtt menedékjogot kapott Ecuador londoni nagykövetségén. Azóta is ott van, és nem teszi ki a lábát…

Forrás: ripost.hu

Hirdetés
loading...

Kövess minket a Facebookon!

DART Creations