Föl­dön­kí­vü­liek bá­zi­sát fe­dez­ték fel a Vé­nu­szon!

Hirdetés

Egy lel­kes ama­tőr kü­lö­nös struk­tú­rá­kat fe­de­zett fel a nyil­vá­nos tér­ké­pen, ame­lyek­ről 3D-s mo­del­le­ket is ge­ne­rált, így szinte élő­ben lát­hat­juk mi­lye­nek is a fur­csa ano­má­liák.

A NASA Magellan űrszondája 1990-től 1994-ig gyűjtött adatokat a Vénuszról. Mintegy 15 ezerszer kerülte meg a planétát, és felszínének 98%-át térképeztefel radar segítségével, 95%-ról pedig gravitációs térképet készített.

A küldetés lejárta után földi utasításra csökkenteni kezdte pályamagasságát, majd belemerült a Vénusz légkörébe. Október 12-én szakadt meg a kapcsolat a szondával. Feltehetően elégett a sűrű légkörben.

Egy lelkes ufóvadász egy 3D-s szoftver segítségével, térben legenerálta az adott objektumok képét. Így szinte élőben is láthatjuk, a különös, építményszerű struktúrákat.

Ufológus szakértők szerint ezek a dolgok a Vénuszon élt, vagy élő lények hatalmas bázisai lehetnek. 

Egyikük állítása szerint a Vénusz lakói, akik kísértetiesen hasonlítanak a földi emberekre, folyamatosan jönnek-mennek a két bolygó közt. Látogatása alatt is 77-en tartózkodtak éppen a Földön, hogy megfigyeljék, tanulmányozzák az emberek világát. Állításai szerint a vénusziak főként a felszín alatti városokban élnek.

Az ufológusoknak az a véleménye a felszíni építmények a korábbi bázisvárosok, vagy azok a romjai lehetnek, hiszen a felszín alkalmatlan bármilyen élő organizmus számára.

Bármit is fedezett fel a figyelmes kutató, ősi romokat, vagy csak furcsa sziklaképződményeket, esetleg pixelhibákat, a történet bizony nagyon érdekes. Korábban már mások fantáziáját is beindította a titokzatos bolygó.

Nézd meg a videót:

 

forrás: ripost

Hirdetés
loading...

Kövess minket a Facebookon!

DART Creations