Hogy vonulhat át 2 millió muszlim Európán, miközben egy Európait a bomba szó említése miatt is letartóztatják

Hirdetés

 

Csoda, hogy az egyszerű állampolgár nem érti, hogy egy olyan világban, ahol még egy ásványvizes palackot sem lehet felvinni a repülőgépekre, ahol a titkosszolgálat rászáll azokra, akik a dzsihád szót túl sokszor írják le az e-mailjeikben, ott egymillió muszlim minden engedély nélkül vígan végigvonulhat Európán, és a politikusok azt mondják, nem jelentenek veszélyt? A tavaly novemberi párizsi merényletekkel kapcsolatban lapunk által nyilvánosságra hozott új információk azonban azt bizonyítják, hogy a terroristák tudatosan használják fel a menekültválságot.

Nem csupán ad hoc baltás támadásokra ösztönzik a bevándorlókat, hanem menekültnek álcázva hozzák katonáikat Szíriától a célországig, ahol szervezett akciókban vetik be őket. Három, menekültként érkező terrorista konkrétan Budapesten pihente ki a szíriai út fáradalmait a Bataclanban elkövetett mészárlás előtt. A Pillangó utcánál laktak, talán beugrottak a közeli élelmiszerboltba kifliért, aztán elvegyültek a tömegben a Keleti pályaudvarnál. Szerencsére nem az volt a terv, hogy ott robbantsanak, ezért csak szippantottak néhányat az őszi levegőből, és szép nyugodtan elautóztak Ausztriába.

Az állampolgárok szerint mindez vérfagyasztó. Ha a terroristák épp a migrációs válság és a be nem tartott biztonsági szabályozás miatt sétálgathatnak közöttünk, akkor a migráció e formájában elfogadhatatlan. Az emberek többsége értetlenül áll az előtt, hogy a liberális politikusok nem értik meg a félelmüket. Kétségbeesésük indokolt. Európa választott vezetői bigottan ragaszkodnak egy álhumánus eszméhez, polgáraik érdekei helyett nyíltan a migránsok javát szolgálják, és naivan a terroristák kezére játszanak.

Forrás: magyaridok.hu

Hirdetés
loading...

Kövess minket a Facebookon!

DART Creations