Igaznak bizonyult a legenda! Félelmetes jelenséget filmeztek a tó felett. Videó!

Hirdetés

A ri­por­ter döb­bent meg a leg­job­ban, ami­kor a Mi­chi­gan-tó part­ján sé­tálva olyas­mit vett észre messze a vízen, amit még ő sem tu­dott meg­ma­gya­rázni. El­ké­pesztő fel­vé­te­lek ké­szül­tek a kü­lö­nös lát­vány­ról.

A michigani Jason Asselin szabadúszó fotóriporter reggeli sétája alkalmával még nem sejtette, hogy hamarosan olyan videót fog készíteni, amit két nap alatt 800 ezren néznek meg a neten, felkapja a környékbeli média, újságok, tévécsatornák, és szinte az egész világon írni fognak róla…

A férfi fotókat és videókat készít a michigani újságoknak sporteseményekről illetve mindenről, amit érdekesnek vél. Most alaposan beletrafált!

A Michigan-tó partján sétálva alighanem azon törte a fejét, hogy aznap milyen anyagot készítsen az újságok számára, és éppen a fodrozódó hullámokat videózta, amikor házhoz jött a téma. Először nem is hitt a szemének…

A tó felszínén, messze kint a víz felett furcsa alakzatot vett észre.Első gondolata az volt, hogy egy hatalmas szikla lehet, de mivel jól ismerte a környéket és a tavat, hamar rájött, hogy arrafelé nincsenek ilyesmik. Ekkor már biztos volt benne, hogy valami nagyon különlegeset lát.

 

Hirdetés
loading...

Kövess minket a Facebookon!

DART Creations