Így csináltak hülyét a terroristák Merkel rendőrségéből. Ezért nincs meg a támadó:

Hirdetés

Az orruknál fogva vezették a terroristák a berlini rendőröket!

Lakossági bejelentés alapján kapta el a rendőrség azt a 23 éves pakisztáni migránst, akit eleinte a berlini terrortámadás elkövetésével gyanúsítottak. Ám később kiderült, hogy a férfinek nincs köze a támadáshoz, ezért szabadon engedték.

A pakisztáni férfit azért sikerült ilyen gyorsan elkapni mert egy állítólagos “hős szemtanú” látta ahogy a férfi kiszáll a kamionból. A szemtanú azonnal hívta a rendőrséget, majd követni kezdte és az elfogásig tájékoztatta a rendőröket a hollétéről.

Itt merülnek fel az érdekes kérdések. Ha nem a pakisztáni férfi volt az elkövető, akkor a telefonáló valószínűleg hazudott, minden bizonnyal összejátszott a kamion vezetőjével és azért követett egy találomra kiválasztott migránst mert el akarta terelni a rendőrök figyelmét azzal, hogy más irányba küldi őket, mint amerre a cinkosa, a valódi tettes menekült. Az sem kizárt, hogy az elfogott pakisztáni bevándorló is összejátszott a terroristákkal. Az ő dolga az volt, hogy elfogadtassa magát, majd mindent tagadjon. Valószínűleg ismét a németek jóhiszeműségére és naivságukra játszottak. Arra, hogy bármennyire is terroristának tűnik valaki, ha nem találnak bizonyítékot a rendőrök, szabadon fogják engedni, ami így is lett.

Bármelyik verzió is történt az biztos, hogy amíg a német rendőrség megnyugodva hátra dőlt, hogy elfogták a tettest, a valódi tettes nyugodtan menekülhetett, hiszen nem zárták le a városban kivezető utcákat, nem történtek razziák.

Normál esetben fél óra alatt lezárták volna a városból kivezető utakat, de ez nem történt meg. Így most a terroristának egy egész napja volt eltűnni és minden bizonnyal el is tűnt.

Megjegyzés: a német rendőrség azóta sem zárta le az utakat, persze biztosan tudják, hogy már túl késő.

Hirdetés
loading...

Kövess minket a Facebookon!

DART Creations