Kiderült: megdöbbentő dolgot tett a kölni rendőrség szilveszterkor. Az erőszak lett az eredménye

Hirdetés

Kölnben arabul kívánt a rendőrség “jó bulizást” a majdani molesztálóknak és erőszakolóknak

Új szintre emelte a kölni rendőrség a politikai korrektséget, ezúttal már arabul is “jó bulizást” kívánt azoknak a migránsoknak, akik közül jó páran nemcsak molesztálták a helyi lányokat, hanem meg is erőszakolták őket.

Mint ismeretes, idén is jószerivel akadtak olyan észak-afrikai muzulmán migránsok, akik Köln városában szilveszter alkalmából lányokat molesztáltak és erőszakoltak meg. Ami viszont a tavalyi évhez képest biztosan megváltozott, az a német rendőrök hozzáállása volt, akik immár arról is gondoskodtak, hogy a migránsok biztosan “otthon” érezzék magukat azzal, hogy arab nyelven kívántak nekik jó bulizást szilveszter alkalmából.”

Hatósági jelentések szerint Hamburg városában is akadtak molesztálások, legalább 14 ilyen esetet regisztráltak. Mindezek ellenére a német lakosok többsége továbbra is a felháborodásának adott hangot, amikor kiderült, hogy egyre gyakrabban használják a német hatóságok a “Nafri” kifejezést, amely egy gúnyos elnevezése az észak-afrikai (NordAfrikanisch) migránsoknak.

Forrás: 888.hu

Hirdetés
loading...

Kövess minket a Facebookon!

DART Creations