Kiderült mi áll a az ön­gyil­kos cse­peli apa búcsúlevelében

Hirdetés

Bár ha­gyott bú­csú­le­ve­let, ször­nyű tet­tét nem in­do­kolta meg. Ked­ve­sen bú­csú­zott csa­lád­já­tól.

A  férfi felvágta az ereit, kötelet hurkolt a nyakába és kilépett a negyedik emeleti erkélyükről. Holtteste hosszú időn át himbálózott a levegőben, szabályosan sokkolta a lakókat.  Végül egy szembeszomszéd értesítette a rendőröket. Apósa azt mondja, ő sem érti, miért történhetett a tragédia, korábban semmilyen jel nem utalt arra, hogy a férfi öngyilkosságra készül.

– Szabolcs hagyott búcsúlevelet, de abban sem adott semmiféle magyarázatot. Reggel még a legnagyobb szeretetben vált el a lányomtól és tőlem is. Még azt is megbeszéltük, mit fogunk este vacsorázni. Erre ő megvárta, amíg mindenki elmegy, hazajött a munkahelyéről, és ilyet csinált magával. Úgy érzem, soha nem fogjuk megtudni, miért ölte meg magát, a magyarázatot magával vitte a sírba – mondta a Blikknek az öngyilkos férfi apósa.

– Sok­kolt minket ez az öngyilkosság. Körülbelül három éve laknak itt albérletben a negyediken. Mindig illedelmesen köszöntek. Volt, akinek a férfi a szatyrát is segítette felvinni, reggelente pedig rendszeresen elkísérte az iskolába az első osztályos kisfiukat. Hétfő kora délután viszont nagy dörömbölésre lettem figyelmes. Két rendőr próbálta betörni az ajtajukat. Végül három óra után az alatta lévő lakásból hozták ki. Csupa vér volt az egész lépcsőház, rengeteg nyomozó volt itt. Az mondták: egy ruhaszárító zsinórral akasztotta fel magát – mesélte a harmadik emeleten lakó Erzsi néni a Borsnak.

 

Hirdetés
loading...

Kövess minket a Facebookon!

DART Creations