Kirúgta Mühldorf polgármestere a városi mikulást. Megdöbbentő, hogy milyen indokkal

Hirdetés

Mühldorf önkormányzata elbocsátotta a városi télapót, mert az Facebookon egyetértett azzal, hogy a ’gyermekházasság egyenlő a gyerekekkel történő szexuális visszaéléssel”. (Mint ismert, a muzulmán bevándorlók hozzák magukkal Európába a gyermekházasság iszlám világban elterjedt intézményét, amely Mohamed példáján alapul) |

Az eset előzménye, hogy az iszlamizációt ellenző Identitás Mozgalom (Identitären Bewegung, IB) Mühldorf városában demonstrált egy óvoda előtt a következő feliratú táblákkal: „A VÁROS MEGTELT; GYERMEKHÁZASSÁG = A GYEREKEKKEL TÖRTÉNŐ SZEXUÁLIS VISSZAÉLÉS”.

Peter Mück – aki több évtizede a városháza télapója – Facebookon lájkolta és megosztotta a demonstrációról készült képeket és hozzátette: „Ügyesek vagytok srácok!”. A hozzászólásból hamar ’ügy’ kerekedett.

Mück így számolt be az ezt követő történésekről:

„Nekem csak az volt a lényeg, hogy „gyerekházasság=gyerekekkel történő szexuális visszaélés”. És e mellett a mai napig teljes mellszélességgel ki is állok.

Ezt elmondtam a polgármesternek, Marianne Zollnernek is, aki ettől úgy bámult rám, mint borjú az újkapura. A polgármester asszony egyszer sem kérdezte meg tőlem, hogy én tagja vagyok-e ennek a csoportnak, vagy hogy mi az álláspontom velük kapcsolatban.

Kizárólag azt követelte tőlem, hogy határolódjak el attól a kijelentéstől, hogy a ’gyermekházasság=szexuális visszaélés’.

Erre én nem voltam hajlandó, mire a polgármester azt mondta: „nos, akkor találnunk kell egy másik télapót”. Én próbáltam elmagyarázni neki, hogy nem vagyok idegengyűlölő és a mikulásruhában nem teszek politikai kijelentéseket, de ez sem segített.”

A polgármester nyilatkozata:

„Kértem, hogy határolódjon el az IB mozgalomtól, de ezt nem tette meg, így nem maradt más választásom. Persze mindenki elmondhatja a véleményét, DE vállalnia kell a következményeket…

A Télapó nyilvánvalóan olyan embergyűlölő és idegengyűlölő tevékenységben vett részt, amit polgármesterként nem igazolhatok. Nehéz döntés volt, amit személyesen sajnálok.

De Peter Mück számára még mindig nyitva áll az ajtó, amennyiben nyilvánosan és egyértelműen elhatárolódik az IB Mozgalomtól – akkor tovább viselheti a télapó-jelmezt Mühldorfban” …

Forrás: gatesofvienna.net

Hirdetés
loading...

Kövess minket a Facebookon!

DART Creations