Szabály szerűen kivégeztek egy magyar férfit a Fülöp-szigeteken

Hirdetés

A jelentések szerint az áldozat nem sokkal éjfél után kérte a lakóhelyükön szolgálatban lévő őrt, hogy figyelmeztesse a szomszédját, Lucindo Lim-et, hogy hagyja abba a petárdázást, ugyanis aludni szeretne. A biztonsági őr ennek megfelelően ki is érkezett a helyszínre és M. kérését továbbítva, felszólította a férfit, hogy fejezze be a petárdázást – derül ki a news.ABS és helyi portálok cikkeiből.

Az őr távozott, de nem sokkal később sikoltásra lett figyelmes, így visszatért a helyszínre, ahol Lim egy 45-ös kaliberű pisztolyt tartott a kezében. Az őr lefoglalta a férfi pisztolyát, ám nem jelentette azonnal az esetet. A meglőtt magyart akkor még nem látta.

Három óra magasságában M. párja arra lett figyelmes, hogy vőlegénye nincs mellette az ágyban. Miután keresni kezdte, végül a ház hátsó részénél talált rá halott szerelmére.

A hatóságok csak azután érkeztek ki Lim házához, miután az őr jelentkezett a lefoglalt pisztoly miatt.

Lim elmondása szerint a magyar férfival való vitája akkor fajult el, amikor az megrúgta őt, ezt követően vette ugyanis elő a fegyverét.

Az őr ezután elindult, de nem sokkal később sikoltásra lett figyelmes, így visszatért a helyszínre. Azt látta, hogy Lim egy 45-ös kaliberű pisztolyt tart a kezében. Az őr lefoglalta a férfi pisztolyát, viszont nem jelentette azonnal az esetet. A meglőtt magyar férfit akkor még nem látta.

A pár két éve lakott a fülöp-szigeteki IloIlo-ban, ahol egy éttermet üzemeltettek közösen.

Forrás: blikk.hu

Hirdetés
loading...

Kövess minket a Facebookon!

DART Creations