Meg­döb­bentő: Így él most a Teréz kör­úti rob­ban­tás­ban meg­sé­rült rend­őrnő

Hirdetés

A pok­lok pok­lát járta meg a Teréz kör­úti rob­ban­tás után mind­két rendőr. Sza­bina, a fi­a­tal rend­őr­lány talán most kezd lel­ki­leg is fel­épülni…

Két rendőr sérült meg a Teréz körúti robbantásban: Szabina és László állapota egyre biztatóbb, ám azt még nem tudni, mikor állhatnak újra munkába.

Szabina szinte gyerekkora óta rendőrnek készült, ami nem is csoda, hiszen csaknem mindenki rendőr a családban. A robbantásban a fején és a lábán is megsérült, le kellett vágni a hosszú haját, ami szintén megviselte, most újra növeszti, már néhány centis frizurája van, mesélte a Lokálnak az édesanyja.

Katalin azt is hozzátette, egyre többet látja mosolyogni lányát. Szabina édesanyján keresztül azt üzente: „Köszönöm, hogy ennyien gondolnak ránk!”

Katalin azt is elmesélte, hogy Szabina eleinte sérült lába miatt az utcára sem nagyon tudott kimenni, de ma már könnyebben mozog, bár még egy kicsit sántikál.
– Nyilván az ember nem egyik percről a másikra dolgoz fel egy ilyen borzalmas dolgot, főleg, ha még a sérülései is állandóan erre emlékeztetik. A robbantás utáni napok rettenetét pedig, amikor eszméletlenül láttam a lányomat a kórházi ágyon feküdni, sosem fogom elfelejteni- mondta az anya.

Forrás: ripost.hu

Hirdetés
loading...

Kövess minket a Facebookon!

DART Creations