További félelmetes dolgok kerültek elő a német lányt megölő migráns multjából

Hirdetés

Már Gö­rög­or­szág­ban ölni akart a német di­ák­lány gyil­kosa

Újabb rész­le­tek de­rül­tek ki arról a mig­ráns­ról, aki a gyanú sze­rint előbb meg­erő­sza­kolt, majd kü­lö­nös ke­gyet­len­ség­gel vég­zett egy fi­a­tal német lánnyal.

A 19 éves, gyönyörű fiatal lány hazafelé tartott kerékpárján egy buliból, amikor egy ismeretlen rátámadt. Az elkövető megerőszakolta a diáklányt, majd a vízbe fojtotta. Több hetes nyomozás után, a rendőrség december elején jelentette: elfogták a feltételezett elkövetőt, Hussein K.-t. Az akkori közlés szerint egy 17 éves afgán migránst helyeztek előzetes letartóztatásba, aki 2015-ben lépett be bevándorlóként Németországba.

Se nem afgán, se nem kiskorú

A német Bild információi szerint a fiatal férfi valószínűleg mindvégig félrevezette a német hatóságokat. Kiderült ugyanis, hogy 2013-ban a görög hatóságoknak már meggyűlt a baja Hussein K.-val. A vád szerint három évvel ezelőtt egy nőt lökött le a migráns férfi egy majd’ nyolc méter magas szikláról, csak a szerencsének köszönhette az áldozat, hogy túlélte a támadást.

Miután elfogták a támadót, a görög bíróság emberölés kísérlete miatt 10 év börtönbüntetésre ítélte, máig tisztázatlan okok miatt azonban Hussein K. egy év múlva már szabadult is. Ráadásul a görög rendőrség aktáiban teljes más adatok szerepelnek, mint amit most a németek tudnak a fiatal férfiról.

Hussein K. ekkor még iráni menekültnek és már akkor is 17 évesnek vallotta magát, így feltételezhető, hogy a freiburgi gyilkosságidején az elkövető már nagykorú volt.

Szintén még a görög hatóságok készítették róla azt a fotót (képünkön), amin jól látható, hogy Hussein testét több testrajz is – köztük egy horogkereszt – borítja. A német rendőrség ezek után feltehetőleg kormeghatározó vizsgálatnak veti majd alá, hogy végre kiderülhessen, ki is Hussein K. valójában.

Hirdetés
loading...

Kövess minket a Facebookon!

DART Creations