Megdöbbentő dolog olvadt ki a hó alól az Antarktiszon a globális felmelegedés hatására. Videó!

Hirdetés

Amatőr kutatók állítják, hogy egy hatalmas piramist fedeztek fel az Antarktiszon. Azt is mondják, hogy  a piramis környékén több ember vagy földön kívüli kéz alkotta struktúrára is rábukkantak. Úgy vélik, hogy a mostanra megdermedt kontinenst egykoron lakta az emberiség esetleg egy földönkívüli civilizáció.

A kutatók azt mondják, hogy a tengerpart közelében több mesterséges épület is látszik, de a nagy piramis az a tengerparttól 15 kilométerre a kontinens belsejében van.

Azt biztosan lehet tudni, hogy a most fagyott kontinens egykoron virágzó terület volt. A tudósok úgy gondolják a klímája olyan lehetett, mint a mostani Új-Zélandé.

A tudósok polleneket és fagyott baktériumokat találtak az antarktiszi jégbe fagyva, ami bizonyítja, hogy egykoron virágzott ott az élet.

Szakértők szerint elképzelhető, hogy mielőtt megszületett az első civilizáció a Közel-Keleten, az Antarktiszon addigra már eltűnt egy nagy civilizáció, amit lehetséges, hogy földönkívüliek hoztak létre. Azt is feltételezik, hogy az egyiptomi piramisépítők a leszármazottai voltak az Antarktisziaknak, de az is elképzelhető, hogy látták az Antarktiszi piramisokat és azokat utánozták le Egyiptomban.

A kutatók sürgetik az illetékes szervezeteket, hogy mielőbb indítsanak expedíciót a antarktiszi piramishoz, hogy minden kétséget kizáróan be lehessen bizonyítani, hogy azok mesterséges struktúrák.

Forrás: express.co.uk

 

 

Hirdetés
loading...

Kövess minket a Facebookon!

DART Creations