Megdöbbentő titkok derültek ki Klapka György életéből:

Hirdetés

2009-ben vált napi szinten a bulvár szereplőjévé, amikor negyedik felesége, Mary Zsuzsi összejött egy akkoriban szinte még kamasz fiúval, Tamással, s viharos szerelmi viszonyt folytatott a milliárdos telkén épült vendégházban. Klapkának egy idő után elege lett abból, hogy szerinte a fiatal férfi és családja csak kihasználják az alkoholproblémákkal küzdő énekesnőt, s kipakolt a sajtónak. Remélte, ha nyilvánosságra kerül a kapcsolat, a fiatal hódoló megijed, és eltűnik Mary életéből. Abban az évben egymást érték a botrányos nyilatkozatok, ez a perpatvar elhúzódott 2011 karácsonyáig, vagyis Mary Zsuzsi tragikus haláláig.

Egy hajszálon múlott a fia élete

Hét éve, 2010-ben fiáról, Dennisről kiderült, hogy drogfüggő. Amint ezt Klapka megtudta, hazahozatta Németországból, ahol az akkor 22 éves fiú életét csak az orvosok tudták megmenteni. Dennis azzal is borsot tört édesapja orra alá, hogy összejött Terry Black korábbi kedvesével, Némedi Mari színésznővel.

Betörés és súlyos vádak

Ezt követően két év viszonylagos csend következett, majd 2015 januárjában egy kőtömbbel betörték üzlete kirakatát, és többmilliós kárt okoztak neki, miután elvitték a kirakat mögött lévő áru egy részét. De tartogatott még zűrös ügyet ez az esztendő. Júniusban Klapka egykori üzleti partnere kipakolt a sajtóban. Czigony András azzal vádolta az üzletembert, hogy miatta ítélték többször is börtönbüntetésre.

Czigony szerint 1957-ben ő is benne volt Klapka zászlós üzletében, amiért hat hónapra ítélték. A volt partner azt is állította, később az embercsempészés kapcsán is elővették, mivel a német titkosszolgálat megtalálta a nevét Klapka noteszában. Később ennek ellenére az üzletember partneréül szegődött az autólízingcégben is. Ezért két évre ítélték.

2 milliós bírság

2016 végén a Gazdasági Versenyhivatal bírságolta meg Klapkát kétmillió forintra, mivel úgy ítélték meg, hogy az általa forgalmazott Arany Só reklámjával félrevezette vásárlóit. Az aranykolloiddal dúsított sónak, illetve a szóban forgó anyaggal felturbózott inhalátornak a társaság olyan gyógyhatást tulajdonított, amelyeket nem támasztottak alá tudományos kutatások.

Forrás: ripost.hu

Hirdetés
loading...

Kövess minket a Facebookon!

DART Creations