Mit képzel magáról? Te is felháborodsz azon, hogy kire támadt Katinka férje

Hirdetés

El­bo­rult Shane Tusup agya, meg­alázta Ko­vács Ágit!

A me­dence szé­lén ká­rom­kodva küldte el a kis szpon­zori bi­zott­sá­got, akik gra­tu­lálni sze­ret­tek volna Hosszú Ka­tin­ká­nak. Ál­lí­tó­lag Ko­vács Ági könnyei is el­ered­tek.

Egészen elképesztő jelentről számol be a Bors a rövidpályás úszó-világbajnokság kapcsán. A lap szerint az eset akkor történt, amikor a szponzorok szerettek volna gratulálni a hét aranyéremmel végző Hosszú Katinkának. Az esemény lebonyolítását magára vállalta Kovács Ágnes, aki jelenleg a 2024-es olimpia sportolói bizottságának elnöke.

A volt olimpiai aranyérmes úszó azonban nem a szállodában szervezte le az eseményt, hanem egy tízfős miniküldöttséggel megjelent az edzőmedence partján. Fontos tudni, hogy itt csak edzők és versenyzők tartózkodhatnak.

A kis bizottság láttán Shane Tusupnak, Hosszú Katinka edzőjének “teljesen kikészült, elborult az agya,repkedtek az angol káromkodások”.

Csak álltunk dermedten. Kovács Áginak potyogtak a könnyei, úgy lépett le a helyszínről.
Shane Tusup tajtékzott, nem gondoltuk, hogy tényleg ennyire el tud borulni az agya – nyilatkozta a napilapnak egy szemtanú.

A történet állítólag nem volt ennyire drámai, sőt az egyeztetés nélküli találkozó időzítése sem volt a legjobb. Katinka az eset előtt nyolcadik lett 800-on, amelyen állítólag Kovács Ágnes poénkodott is, akadékoskodott, és nemhogy sírt, eleinte még vissza is kiabált – állítja a lap egy Katinkához közeli forrásra hivatkozva.

Forrás: ripost.hu

Hirdetés
loading...

Kövess minket a Facebookon!

DART Creations