Tényleg nagy a baj Svédországban, ha már a migránsok is ezt teszik:

Hirdetés

Mohamed Dame, aki Szomáliából érkezett 20 éve a Svédországi Göteborgba, most visszatér Afrikába mert elmondása szerint a svéd külvárosok sokkal veszélyesebbek annál ahol ő Szomáliában élt.

“Háború zajlik a kábítószer és fegyverkereskedő Bandák között”

Olyan itt, mint egy háborús övezet – mondta Mohamed Dame a norvég NRK televízió interjújában.

Az NRK a svéd No Go zónákról készített riportot, melyben elhangzik, hogy egyre több olyan terület van a svéd nagyvárosokban melyek irányítását átvették a bűnöző bevándorló bandák.

Olyan ez, mint egy háborús övezet, nem lehet tudni, hogy mikor talál el egy eltévedt golyó mikor kilépek az utcára. Bárhol bármikor kitörhet egy lövöldözés. Most sokkal több fegyver és kábítószer van Svédországban, mint valaha. teljesen bizonytalanná vált az élet. Senki sem érzi magát biztonságban. Szomáliában ugyan alacsonyabb az életszínvonal, de legalább nem kell félni attól, hogy lelőnek – mondta Mohamed Dame

A férfi egyébként rendőrségi alkalmazottként dolgozott, de egy bandaügy után több halálos fenyegetést kapott a gegszterektől, ezért a családjával együtt egy őrzött titkos helyre szállították.

Sokan hagyják el otthonukat. Nem csak svédek hanem bevándorlók is mert attól félnek, hogy vagy ő maga vagy valamelyik családtagja életét veszti – mondta el Dame

 

 

Hirdetés
loading...

Kövess minket a Facebookon!

DART Creations