Trump cunami: sorra dőlhetnek az európai dominók

Hirdetés

Gazdasági elemzők úgy vélik Trump gazdasági lépései súlyos recessziót és bankspirált hoznak majd Európában, ami a mostani politikai elit leváltásához és a nemzetállamok megerősödéséhez fog vezetni.

Egy sor Európai Uniós országban tartanak választásokat az elkövetkező 12 hónapban, köztük Ausztriában, Franciaországban, Hollandiában és Németországban.

A Holland Szabadság Párt vezetője, Geert Wilders szerint Mr. Trump győzelme egy “forradalom kezdete”, ami Európára is át fog csapni és sorra dőlnek majd meg a mostani politikai elit által vezette kormányok.

A mostani európai politikai elit is ugyan úgy viselkedik, mint a megdöntött amerikai elit. Nem hallgatja meg a választókat, csak a gazdasági elit érdekeit nézik és megpróbálják elrejteni a média befolyásolásával az emberek elől a problémákat.

Az első fontos választás Ausztriában lesz december 4 és 12-én ahol elkezdődhet a változás a szélsőjobboldali jelölt győzelmével.

December 11.-én Romániában dőlhet meg a baloldali kormányzat.

Németországban és Csehországban jövő ősszel lesznek parlamenti választások.

Marine Le Pen francai jobboldali politikus azt nyilatkozta Trump győzelméről, hogy ami most történt nem a világ vége csupán egy világrend vége, ami az USA-ban történt megtörténhet Franciaországban is.

A volt francia miniszterelnök, Dominique de Villepin azt mondta: “Ami megtörtént az USA-ban az megtörténhet Franciaországban is.”

Franciaországban elnököt választanak 2017 április és májusában az már most borítékolható, hogy a jelenlegi elnök csúfos vereséget fog szenvedni.

A farncia dominó minden bizonnyal borítani fogja az olasz dominót, így Németország magára marad a balliberális politikájával, nem csak Európában, de az egész világon is.

Nem tudni, hogy a megerősödő populista Európa milyen erőt ad majd a német jobboldali pártnak az AFD-nek, de Trump győzelméből kiindulva okozhat nagy meglepetést a jövő szeptemberi német választásokon.

 

Forrás: express.co.uk

 

Hirdetés
loading...

Kövess minket a Facebookon!

DART Creations