Trump győzelmével lehetőséget kapott a nyugati társadalom, hogy békésen szálljon a sírba

Hirdetés

Trump győzött. Az amerikai politikában ez nem jelent lavinaszerű változást. Az Egyesült Államokat meghatározó érdekcsoportok nagy száma és hatalmas ereje miatt az elnök személye koránt sem olyan fontos, mint azt sokan állítják.

De azért van jelentősége, hogy ki lakik a Fehér Házban. Trump egyáltalán nem tűnik nagy formátumú államférfinak. Mégis, győzelme a multikulturalizmus, a 68-tól építgetett és csődbe jutott ultraliberális, egyben kizsákmányoló rendszer hivatalos végét jelenti.

Sok jel mutatott arra, hogy a világot destabilizáló agyament rendszert végre elengedi a Nyugat, de a ’68 táptalajából kinőtt gaz, a hatalmi és anyagi érdekek televénye olyan sűrűn borítja a Nyugat országait, hogy teljes kiirtása szinte lehetetlen.

Trump győzelme így is esélyt ad a Nyugatnak, hogy a teljes önfeladást, a keresztény és alapvetően európai gyökerű civilizáció hirtelen átalakítását, a más civilizációkból származó vagy éppen civilizációk között kallódó tömeggel való feltöltését és az ebből következő szükségszerű bukást elodázza.

A népességi mutatók javításának esélye nincs. Így csak a bukás elodázásról beszélhetünk. Azonban óriási jelentősége van, hogy a végső bukás még a mi életünkben megtörténik vagy esetleg csak ükunokáink szembesülnek a katasztrófával. Az egyén szempontjából meghatározó, hogy a bukás véres, pusztító, Iszlám Állam-szerű infernót jelent, vagy lassú, a lehetőségekhez mérten békés átalakulást hoz magával.

Az esélyt megkaptuk. Élünk-e vele?

Forrás: magyaridok.hu

Hirdetés
loading...

Kövess minket a Facebookon!

DART Creations